An offer you can't refuse

Speciaal voor ondernemingen uit Zuid Limburg met een tekort aan vakmensen!
Het project ‘Refuse’ helpt u graag aan een gemotiveerde en inzetbare werknemer.

Uw nieuwe werknemer is een kandidaat die in de metaal wil werken of zich er verder in wil ontwikkelen, werkend of uit een uitkering. Belangrijkste is de wil en motivatie.

Wij zorgen voor een 0-meting en bespreken met u een maatwerkopleidingsprogramma aan de hand van de ‘menukaart’ van Weldpoint. De menukaart bevat korte en praktijkgerichte modules waarmee uw nieuwe werknemer die basisvaardigheden gaat beheersen die passen bij uw bedrijf. In korte tijd is de basis gelegd! Het beste moment van indiensttreding is ook in overleg.

Na indiensttreding gaat uw nieuwe werknemer bij u verder in een leerwerktraject (BBL) en/of met voortgezet maatwerk bij Weldpoint.

Voor dit speciale project bundelen Techniekcoalitie Limburg, Weld Point, de gemeenten in Zuid-Limburg en UWV de krachten om samen met u aan de slag te gaan.

Gezamenlijk zoeken we naar kandidaten. Alle beschikbare kanalen en ambassadeurs zetten we hiervoor gezamenlijk in. Ook uw eigen werknemers kennen mogelijk belangstellenden. Het hele traject, de klik, de vooropleiding, de indiensttreding en het vervolg is op maat en per persoon en voor elk bedrijf anders. De vooropleidingskosten worden vanuit de regio betaald. En voor de vervolgopleiding kunnen we mogelijk regelingen inzetten vanuit onze ontwikkel- en opleidingsfondsen OOM, A+O en Wij Techniek.

Werving
Wij (u dus ook) zoeken een kandidaat die in de metaal wil werken of zich er verder in wilt ontwikkelen. Ongeacht waar hij of zij vandaan komt, werkend of in een uitkering. Als hij/zij maar wil.

De fit
De kandidaat krijgt een beeld van wat werken in de techniek inhoudt en een 0-meting. Ook wordt er al met u geschakeld of er een klik is tussen u en de kandidaat. Fit het? Door naar de volgende stap.

Maatwerk
We gaan samen aan de slag en bespreken een maatwerk opleidingsprogramma, welke wordt ingezet aan de hand van de “menukaart” van Weld Point. Hiermee leggen we een basis en zal de kandidaat ook basisvaardigheden beheersen in de richting van hetgeen uw bedrijf uitvoert.

  Zodra deze basis er is, kunt u de kandidaat in dienst nemen en met eventuele ondersteuning van uw aangesloten fonds een BBL traject inzetten en/of het maatwerk voortzetten bij Weld Point.

  Meld je aan via info@techniekcoalitielimburg.nl

  Heb je nog vragen? Bel met Techniekcoalitie Limburg 0486-477781

  Downloads

  Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

  Aan de slag in de techniek!

  Aan de slag in de techniek!

  Wil je kijken of werken in de techniek iets voor jou is, of sparren over een baankans? Kom langs bij onze arbeidsmarktcoaches Petra en Mariska.

  Lees meer

  Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

  Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

  Wil jij weten wat de cursus hybride techniekopleider voor jou kan betekenen?

  Lees meer

  Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

  Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

  Vanaf april 2024 zal een grote groep medewerkers gefaseerd VDL Nedcar verlaten.

  Lees meer
  Maak gebruik van onze oplossingen
  voor jouw toekomst

  Een Limburgs initiatief van

  Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
   5364 NP Escharen
   (Postadres)
  4. Volg ons op social media:
  adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren