Techniekcoalitie Limburg verlengd

Samen met werkgevers, medewerkers, partners en stakeholders zijn we succesvol gebleken! Om nog meer rendement uit onze samenwerking te halen gaan we als coalitie met steun van provincie Limburg door om ondernemingen en medewerkers in de techniek te helpen. We gaan ‘ons Limburgs arrangement’ zelfs verbreden naar de bouw.

Samen met jou pakken we het tekort aan vakmensen aan door te blijven ontwikkelen. Door slimmer te werken, nieuwe instromers aan te trekken én jonge nieuwkomers goed te begeleiden. In de komende tijd gaan we je nieuwe kansen laten zien. Zo gaan we bijvoorbeeld door met oZone in eenleren van elkaar kring, met adviestrajecten en de vacaturebank. Ook blijven we ondersteunen bij het matchen van zij-instromers en werkgevers samen met de arbeidsmarktpartijen. En we blijven het onderwijs uitdagen om oplossingen te bieden voor het bijspijkeren van werkenden.

Zo versterken we jou en jouw bedrijf én tegelijk de sector en Limburg!

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Aan de slag in de techniek!

Aan de slag in de techniek!

Wil je kijken of werken in de techniek iets voor jou is, of sparren over een baankans? Kom langs bij onze arbeidsmarktcoaches Petra en Mariska.

Lees meer

Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

Wil jij weten wat de cursus hybride techniekopleider voor jou kan betekenen?

Lees meer

Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

Vanaf april 2024 zal een grote groep medewerkers gefaseerd VDL Nedcar verlaten.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Een Limburgs initiatief van

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:
adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren