Ontdek je kansen in de techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! 

Volop kansen en uitdagingen Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent-) monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. 

Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in onze sector altijd verzekerd van werk!

Maatwerk

Overstappen naar een nieuwe sector is spannend. Een goede motivatie en een duidelijk plan zijn de belangrijkste succesfactoren. Als jij gemotiveerd bent, denken we graag met je mee hoe jouw wensen en werkervaring passen bij de mogelijkheden in onze branche. We kijken naar technische om- en bijscholing, maar ook welke vaardigheden die je kunt ontwikkelen om met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan in de installatietechniek. Het is altijd maatwerk en begint bij wat jij kunt en wilt!

Schuif digitaal aan
Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche en over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap.
Ook komt een werkgever vertellen over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Schrijf je nu in
Onderstaande online sessies geven algemene informatie over verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche.
• Dinsdag 3 oktober (12.00 - 13.15 uur)
• Dinsdag 10 oktober (19.30 - 20.45 uur)*
• Dinsdag 14 november (19.30 - 20.45 uur)
• Dinsdag 21 november (12.00 - 13.15 uur)*
• Dinsdag 28 november (12.00 - 13.15 uur)
• Dinsdag 12 december (19.30 - 20.45 uur)*
* Deze sessies geven ook informatie over het werken met warmtepompen.

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen per bijeenkomst. Aanmelden Geef je loopbaan een nieuwe impuls en schrijf je hier in.

Nieuws & tips Doe hier je voordeel mee

Aan de slag in de techniek!

Aan de slag in de techniek!

Wil je kijken of werken in de techniek iets voor jou is, of sparren over een baankans? Kom langs bij onze arbeidsmarktcoaches Petra en Mariska.

Lees meer

Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

Schrijf je nu in voor de Cursus Hybride Techniekopleider

Wil jij weten wat de cursus hybride techniekopleider voor jou kan betekenen?

Lees meer

Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

Reorganisatie VDL Nedcar - Techniekcoalitie kan hierbij ondersteunen

Vanaf april 2024 zal een grote groep medewerkers gefaseerd VDL Nedcar verlaten.

Lees meer
Maak gebruik van onze oplossingen
voor jouw toekomst

Een Limburgs initiatief van

Neem contact op

  1. 0486 – 47 77 81
  2. info@techniekcoalitielimburg.nl
  3. Kranenhofscheweg 1
    5364 NP Escharen
    (Postadres)
  4. Volg ons op social media:
adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren