Jouw stap in techniek Werken in de techniek, iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de techniek? Of wil je in gesprek met iemand om te kijken of een baan in de techniek iets voor jou is? Dan helpen wij jou met de volgende stap. Onze arbeidsmarktcoaches zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer, laat ons jou op weg helpen.

Jouw voorgangers

Overstappers Jason en Kristoff zijn jou met succes voorgegaan. Werken in de techniek heeft hen veel voordelen opgeleverd. Zo ervaart Jason, voormalig chefkok en nu installateur zonnepanelen, minder stress. Het contact met mensen vindt hij ook erg leuk. Kristoff vindt als kwaliteitscontroleur de afwisseling en groeimogelijkheden in de technieksector interessant. Hij werkte eerst als financieel medewerker.

Overstappen in de technische sector Overstappen in de technische sector

De techniek biedt kansen

Zoals je merkt biedt werken in de techniek volop voordelen en kansen, en wij zijn ervan overtuigd dat onze mooie sector ook kansen biedt voor jou! Lees hieronder de voordelen van werken in de techniek, waardoor jij start met het zetten van een volgende stap!

 • Zie écht resultaat van je werk
 • Verdien direct een goed salaris
 • Krijg opleiding vergoed
 • Doe werk waar je blij van wordt

Klaar voor jouw stap in techniek?

Hebben we jou in de actiestand gekregen? Ben je klaar om je nóg meer te oriënteren op de mogelijkheden van de technieksector en misschien al wel toekomstige banen?

Neem contact op met één van onze arbeidsmarktcoaches Mariska en Petra. Zij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden.

Mariska Wilmink

Mariska Wilmink

Arbeidsmarktcoach mariska@techniekcoalitielimburg.nl
Tel. 06 - 22 00 36 34
Alle technieksectoren
Petra Denen

Petra Denen

Arbeidsmarktcoach petra@techniekcoalitielimburg.nl
Tel. 06 - 46 90 26 99
Voornamelijk Bouw en Infra

Nieuwsgierig wat jou volgende baan kan worden? Bekijk dan de openstaande vacatures op onze vacaturebank.
Bekijk de openstaande vacatures

Heb je vragen over overstappen in het algemeen of onze werkwijze, stuur dan een e-mail naar overstappers@techniekcoalitielimburg.nl en ons Overstappers Team komt binnen 3 werkdagen graag bij jou erop terug.

Een Limburgs initiatief van

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. overstappers@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:
adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren