Ik wil hybride techniekopleider worden Draag bij aan de nieuwe generatie technici

Overweeg jij naast je werk nog een bijdrage te leveren in het onderwijs? Of heb je een interne rol om collega’s beter op te leiden. Het onderwijs valt of staat met vakmensen, die hun kennis en expertise delen met de nieuwe generatie technici en de interesse bij hen wekt om ook daadwerkelijk in de techniek aan de slag te gaan. TCL wil je graag ondersteunen om hybride techniekopleider te worden, waarbij je jouw baan combineert met het geven van les.

 • Leer jouw kennis en vaardigheden goed over te dragen
 • Ontvang een officieel getuigschrift
 • Maak jouw werkweek gevarieerder en boeiender

Heb je interesse? 
Meld je dan aan voor een van de de informatiebijeenkomsten op
Dinsdag 12 december 2023 van 19.00 - 20.00 uur 
Dinsdag 16 januari 2024 van 19.00 - 20.00 uur 
Dinsdag 20 februari - 19.00 - 20.00 uur

Deze bijeenkomsten zijn digitaal via teams. Je krijgt een link na aanmelding. Mocht je hulp nodig hebben bij het werken met teams, dan kun je dat aan de projectleider doorgeven.

De verwachting is dat een volgend traject start in het voorjaar van 2024. 

Mocht je vooraf contact willen of heb je al vragen, dan kun je bellen met mij, Richard Dekkers, Tel: 06-51073281 of een mail sturen, dan neem ik contact met je op, Mail: dekkers@pkm.nl.

 • Opleiding Hybride Techniekopleider

  Draag bij aan de nieuwe generatie technici

  Lees meer

Een Limburgs initiatief van

Neem contact op

 1. 0486 – 47 77 81
 2. info@techniekcoalitielimburg.nl
 3. Kranenhofscheweg 1
  5364 NP Escharen
  (Postadres)
 4. Volg ons op social media:
adres download mail telefoon voucher-ik-ben-ondernemer-in-de-techniek voucher-ik-ben-praktijkopleider-in-de-techniek voucher-ik-werk-in-de-techniek voucher-ik-wil-techniekopleider-worden voucher-ik-zoek-werk-in-de-techniek kennis-bijspijkeren levenlang-leren loopbaanbegeleiding opleiding-hybride praktijkopleider stroomlijnen-processen veranderplan zij-instroom branches opleidingsniveau overige regio uren